Midsommarhelgen

Midsommarhelgen är över och festen hos mig var riktigt kul, kan dock inte säga hur mycke folk det blev för där tappade jag räkningen när jag knappt kom fram till köket. Jag lyckades till och med tända grillen, på första försöket! Alkoholmängden va hög också. Jag Och grannen gick hem till henne emellanåt och tog oss en tekiilá och annat mumsigt i barskåpet.

Dagen efter midsommar vaknade jag med världens huvudvärk, med tänke på alkoholmängden dagen innan så kan jag förstå hur huvudvärken hamnade i mitt huvud. Fredrik, Lina, Oleg och Josefin va hungriga så vi tog oss till närmaste pizzeria. Jag drack dock bara en cola med tanke på hur bakfull jag var.
Resten av dagen ägnades vi halft liggandes i soffan och såg en hel del filmer bland annat insideman, Eurotrip, Deja-Vu och Josie and the pussycats.

Idag, vaknade vi av telefonen som ringde. Tog oss ner till soffan och åt chips och dipp till frukost, eller i alla fall jag och fredrik. Stockholmarna har precis åkt hem och jag ska ta de lugnt precis hela dagen. Imorgon börjar Traversskolan och jag ska vara där Måndag-Torsdag 06:00-14:00 sedan börjar mitt skift, så under de närmaste 11 dagarna finns möjligheten att jag blir dålig på att uppdatera mig.

Men som man säger när det är midsommar
Trevlig midsommar
 

hellyeeah

Glädjen i ditt liv påverkas av kvalitén i dina tankar

RSS 2.0