vecko uppdatering.

Eftersom jag just nu är lite upptagen med skolan och annat så har jag varit riktigt dålig på att uppdatera så därför tänkte jag göra en snabb vecko uppdatering.

Fredag 11/5
Kvällen började med att göra sig iordning för att senare åka hem till Sanna (och magnus). Blev en riktig´mysig tjejförfest. Sanna, Sanna, Emelie, Christina och jag. Drack vin, poppade popcorn och bara prata om massa massa saker. Riktigt mysigt var det. När vi hade fått i oss nog med vin tog vi oss ner på stan och hamnade på Fredmans. Det vi inte viste va att det va homokväll där och vi hamna i mitten. Men vad gjorde de, vi hade riktigt roligt.

Lördag 12/5
Lite seg som man var efter fredagskvällen låg jag och Sanna i sängarna och bara tog de lugnt precis hela dagen. På kvällskvisten kom Emelie över för att titta på eurovision song kontest. Den sämsta på flera flera år. Men de va trevligt de med.

Söndag och Måndag
 Tog vi det bara lugnt omn jag minns rätt.
Tisdag va de skolan precis hela dagen.

Onsdag 16/5
Dagen började med att jag och emelie gick till skolan, va där gjorde ingenting och gick hem igen ungefär.
Va hemma ett tag, gjorde oss iordning för att sedan gå på studentskiva på Birger Jarl. (sannas studentskiva)
Jag, Christina och Emelie började förfesta hemma hos Emelie (sanna ´hade redan åkte till studentskivan då för att äta middag med klassen) Sedan när vi tyckte vi fått i oss nog tog vi taxi till Birger. Och där va de smockat med folk. Tydligen årets största studentskiva hitils. Det va riktigt roligt dock kanske jag blev en aning onykter, med det får man faktiskt ibland.

Torsdag 17/5
Seg Seg Seg, Trött, Trött Trött
Ja, jag låg faktiskt i sängen precis hela dagen tills klockan halv 7 då Emelies farmor och farfar kom och hämtade oss för att ge och skjuts hem till Borlänge. Kvällen blev lugn.

Idag
Ja nu sitter jag här sov lagom länge, eller ja kanske lite för länge.
Mamma och Pappa har precis åkt iväg och blir borta hela helgen.
Ikväll ska jag på fest. Ölen står på kylning och dags att hoppa in i duschen snart.


Andra kommentarer
21 dagar kvar till studenten
55 dagar kvar till metallica

hellyeeah

Glädjen i ditt liv påverkas av kvalitén i dina tankar

RSS 2.0