Ett minnesfullt förflutet

Läste precis emelies blogg och hon påminnde mig om när vi flyttade till uppsala för snart 4 år sedan. det är helt sjukt vad tiden går fort.

Jag minns den där morgonen. Vi gick upp tidigt packade in bilen och åkte iväg till Emelie där dom fortfarande höll på att packa in bilen. När vi väl var på väg var jag helt energisk av hur kul allting var.
När vi kom till uppsala skulle vi först hämta nycklarna till lägenheten på ett ställe och självklart körde vi lite vilse men hittade till slut.

När vi var framme vid lägenheten slängde vi in alla grejer, nån diskade, nån bäddade sängarna och vi packade upp lite. Ann-sofie och Mamma åkte och handlade lite mat till oss. Nån irriterande människa var ivägen hela tiden så vi slängde ut honom till lekparken där han fick leka med emelies lillebror.

Efter några timmar var det dags för våra familjer att åka hem, ledsamr ögonblick men det var skönt att änntligen få vara själva och ordna upp i lägenheten. Och det gjorde vi. Riktigt flitiga var vi den kvällen.

Efter några dagar kom Kickan, medans jag stog på alla fyra i köket och skrubbade under vasken och Emelie lika så fast under sängarna i sovrummet. Ett fint första intryck av oss altså.
Kickans pappa trodde vi var lesbiska feminister.

hellyeeah

Glädjen i ditt liv påverkas av kvalitén i dina tankar

RSS 2.0