LCHF scones
Jag har alltid varit en mackoman, en älskare av smörgås med oboy till. Och detta har varit något jag saknat sen jag började med lchf. Så idag testade jag att baka lchf scones. Måste säga att dom inte smakade så mycket. Men det var gudomligt med mjukt bröd. Så med massa pålägg till blev dessa riktigt bra ändå! Till middag blev det den gudomliga tacogratängen från igår. Jag älskar lchf mat!
LCHF scones
Ingredienser
- 4 ägg
- ½ dl crème fraiche
- 1 dl vispgrädde
- 2,5 dl pofiber
- 2 tsk bakpulver
- 1 krm malen kardemumma
- ½ msk fiberhusk
- 1 krm salt
Gör såhär
• Sätt ugnen på 200 grader. • Vispa ihop ägg, grädde och crème fraiche. • Blanda ihop de torra ingredienserna i en annan skål. • Rör in i äggsmeten och låt svälla i en kvart. • Klicka ut ca 6 st runda bullar på en bakplåt. • Baka i mitten av ugnen till de blivit gyllene.
